Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit) / Shqipëroi: Alfred Kola

Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit)     ***   Marr sot k’to hapa plot rrezik – Kush do më japë kujdesi? A do gjej prehje te lulëkuqet Çelur te zànat në liri?   E ndiej po thahen dhe lulëkuqet – Që bien shpatit kuturu. E kur fillon të bjerë dhe qielli, […]

Poezi nga Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Republika e Kyrgystanit) / Shqipëroi: Alfred Kola

“A beautifully deep piece, filled with emotion. Absolutely lovely.” ~Maxwanette A Poetess

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s